• Text Hover
Ashel Group

Krijojmë vlera ekonomike duke investuar në cilësi, partneritet dhe zhvillim.

ASHEL GROUP
Fuqia e zhvillimit

Ashel Group bën përpjekje konstante për të krijuar zhvillim duke investuar në projekte të reja dhe inovative.

Tregeti me pakicë

 

Logjistikë

 

Energji

 

Ashel Group është një nga investitorët kryesor të veriut të Shqipërisë.

Ashel Group synon pozicionin lider të tregut në të gjithë sektorët ku operon. Konvertojmë sfidat në mundësi zhvillimi dhe punësimi duke ofruar gjithmonë cilësi maksimale në produktet dhe shërbimet që ofrojmë.

Supermarket

Me një konceptim totalisht ndryshe frymëzuar nga praktikat më të mira europiane Ashel Market ofron një shërbim cilësor nga një staf profesional. Supermarketi ofron një gamë të plotë produktesh nga produktet ushqimore, kozmetike, produkte të higjenës së shtëpisë dhe higjenës personale etj.

Logjistikë

Ashel Group disponon një qendër logjistike për magazinimin dhe distribucionin e mallrave me një sipërfaqe prej 2000 m2. E ndodhur në një distancë prej vetëm 20km nga kryeqëndra e veriut dhe 40 km nga kryeqyteti i Malit të Zi qendra logjistike shërben një numër të kosiderueshëm klientësh.

Energji të rinovueshme

Ashel Group sjell në Shqipëri risitë teknologjike më të fundit në prodhimin e energjisë së rinovueshme. Në vitin 2018 fillon ndërtimi në Koplik të sipërm i një 'solar farm' me kapacitet 4 megavat për prodhimin e energjisë elektrike. Projekti një nga të parët në llojin e tij në Shqipëri përbëhet nga dy impiante me kapacitet 2 megawat secili.

BLOG

Lajmet e fundit

 

Te rejat fundit

Gëzuar Festat nga Ashel Market

15 December 2018

Festat erdhën, festoni gjithmonë me më të mirët, në cilësinë e produkteve italjane. Ashel market ju fton të festojmë sëbashku nga 15-31 dhjetor me -10...

Te rejat fundit

ASHEL MARKET – Ofertë – 10% zbritje

8 June 2018

Ofertë 10% zbritje nga 09-14 Qershor në të gjithë artikujt. BLI TANI, ASHEL MARKET CILËSI DHE KURSIM