Te rejat fundit

Nga data 23-30 Prill -10% Zbritje si dhe shume dhurata per klientet

Ashel Market feston ditlindjen e pare dhe me kete rast ofron 10 % zbritje mi te gjithe produktet e supermarketit nga data 23 deri me 30 prill. Shume dhurata e surpriza ne keto dite te bukra pranvere. Ju mirepresim.