Te rejat fundit
Ashel Market feston ditlindjen e pare dhe me kete rast ofron 10 % zbritje mi te gjithe produktet e supermarketit nga data 23 deri me 30 prill. Shume dhurata e surpriza ne keto dite te bukra pranvere. Ju mirepresim.
0