ASHEL GROUP

 

 Historia

Ashel Group është themeluar në vitin 2013 nga z. Ardian Dushaj. Fillimisht investimet u fokusuan kryesisht në fushën e tregtisë me pakicë duke bashkëpunuar me partner Italianë lider në cilësi në industrinë agroushqimore.
Gradualisht grupi filloi aktivitetin e importit, përpunimin logjistik dhe distribucionin e produkteve ushqimore duke u shtrirë në fusha të ndryshme të produkteve të konsumit.
Grupi kurëorzon prezencën e tij me dy nga investimet më të rëndësishme qendra logjistike me 2000 m2 dhe qendra tregtare Ashel Market me 3000 m2 e disponuar në tre kate. Së fundmi Ashel Group po operon dhe në fushën e energjisë së rinovueshme me një nga investimet më të rëndësishme në Shqipëri një central energjitik me panele diellore me një kapacitet total prej 4 megavat.

2013

Themelimi

Themelimi i ASHEL Group

2014

Tregeti me pakicë

ASHEL Group fillon importimin e produkteve ushqimore 100% Made in Italy

2016

ASHEL Market

ASHEL market dhe ASHEL Logistic

2018

ASHEL Energy

ASHEL Energy - Central enegjetik me panele diellore

2019

Tregtimi me shumicë

ASHEL Group fillon të tregtojë me shumicë

2020

Zgjerim i ambienteve

ASHEL Group zgjeron kapacitetin e marketit dhe magazinës

2021

Shërbim Transporti në Shqipëri

ASHEL Group fillon të ofrojë shërbim transporti për klientët në të gjithë Republikën e Shqipërisë

2022

Partneritet me JUNGHEINRICH

ASHEL Group krijon partneritetin strategjik me kompaninë Jungheinrich për ekskluzivitetin për Shqipërine, Kosovën dhe Malin e Zi

Misioni

Të krijojme zhvillim duke operuar si investitor me eksperiencë të konsoliduar në fushat e ndryshme të biznesit. Të sjellim risi dhe inovacion në tregun rajonal duke rritur dhe përmirësuar në mënyrë konstante cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të ofruara në treg.