Te rejat fundit

Ashel Market ndihma familjeve ne nevoje per festat e fundvitit

Edhe Ashel Market ne qytetin e Koplikut i eshte bashkuar skuadres se te gjithe atyre qe ne kete fundvit po shprehin solidaritetin e tyre me njerezit ne nevoje. Natyrisht qe nje superfuqi e tregtise, kryesisht te mallrave te ardhura nga Italia, sic eshte Ashel Market nuk mund te ndodhte ndryshe, vetem te dhuronte pako me ushqime ne disa familje te konsideruara ne nevoje vecanerisht ne zonen e Malesise se Madhe.

Kamera e televizionit kopliku i ka ndjekur per pak caste tek sa perfaqesuesit e Ashel Market i kane dhuruar ketyre familjeve disa pako me ushqime.

Ashel Market uron gezuar festat dhe mbaresi ne te gjitha familjet.