Te rejat fundit

Festat erdhën, festoni gjithmonë me më të mirët, në cilësinë e produkteve italjane. Ashel market ju fton të festojmë sëbashku nga 15-31 dhjetor me -10% zbritje në të gjithë artikujt, si dhe shumë artikuj deri në 50% zbitje.

0

Te rejat fundit

0

Te rejat fundit
Ofertë 10% zbritje nga 09-14 Qershor në të gjithë artikujt. BLI TANI, ASHEL MARKET CILËSI DHE KURSIM
0

Te rejat fundit
Ashel Market feston ditëlindjen e parë dhe me këtë rast ofron 10 % zbritje mbi të gjithë produktet e supermarketit nga data 23 deri me 30 prill. Shumë dhurata e surpriza në këto ditë të bukra pranvere. Ju mirëpresim.
0

Te rejat fundit

Edhe Ashel Market ne qytetin e Koplikut i eshte bashkuar skuadres se te gjithe atyre qe ne kete fundvit po shprehin solidaritetin e tyre me njerezit ne nevoje.

0