Te rejat fundit

Gezuar Festat nga Ashel Market

Festat erdhen, festoni gjithmon me me te miret, ne cilesin e produkteve italjane. Ashel market ju fton te festojme sebashku nga 15-31 dhjetor me -10% zbritje ne te gjithe artikujt, si dhe shume artikuj deri ne 50% zbitje.