ASHEL Group & JUNGHEINRICH

Partneritet strategjik për rajonin në lidhje me makineritë Jungheinrich.
Ashel Group ka të drejtat ekskluzive për shitjen e mjeteve Jungheinrich për
Shqipërinë, Kosovën dhe Malin e Zi.
Investimi ynë do të zgjerohet më tej në vazhdimësi.

  • Text Hover
  • Text Hover

OFFICIAL PARTNER ALBANIA

TRANSPALETA ELEKTRIKE

Transpaletat elektrike Jungheinrich janë shumë efikase
për transport të optimizuar të ngarkesës, si në magazinë
ashtu edhe në ambiente me hapësirë të kufizuar.

  • Text Hover
  • Text Hover
KARREL ELEKTRIK

I përkryer për zhvendosjen e paletave,
për çdo lartësi ngritjeje dhe rrugë transporti.
Në udhëtime të shkurtra, udhëtime mesatare për këmbësorë
udhëtime të kombinuara, të gjata me ndenjëse.

TRANSPALET ELEKTRIK EJE 116

Jo gjithmonë karrelat i nënshtrohen një sforcoje të madhe
të një ose më shumë turneve.
Për punë të lehtë Jungheinrich ofron modelet bazë të karrelave elektrik me çmim të arsyeshëm.

  • Text Hover
  • Text Hover
KARREL ELEKTRIK EJC 112

Me një kapacitet prej 1000 kg për te zhvendosur paletat
me komoditetin më të lartë dhe pa sforco fizike.

TRANSPALET ELEKTRIK AMESIE PTE 1.5

Zhvendosja totalisht elektrike e paletave
me teknologjine me te larte Litium-Jon

  • Text Hover