Te rejat fundit

Ne data 5 dhe 6 Tetor 2018 Ashel Group eksopozon produktet ne fushen e energjise

Ne data 5 dhe 6 Tetor Ashel Group ne bashkepunim me partneret e saj  eksopozon produktet ne fushen e enrgjjive te rinovueshme. Ju ftojme te na vizitoni ne panair.

 

Foto nga pjesmarrja ne panair