Tregeti me pakice

Tregeti me pakicë

ashel market

Ashel market një nga investimet më prestigjoze të Ashel Group ndodhet në qyetin e Koplikut vetëm 17km nga Shkodra. Ashel Market është një qendër tregtare që disponohet në 3 kate me një hapësirë totale prej 3000 m2 dhe parkim të bollshëm për të gjithë klientët. Me një konceptim totalisht ndryshe frymezuar nga praktikat më të mira europiane  Ashel Market ofron një shërbim cilësor nga një staf profesional. Supermarketi ofron një gamë të plotë produktesh nga produktet ushqimore, kozmetike, produkte të higjenës së shtëpisë dhe higjenës personale etj. Të gjithë produktet që ofron supermarketi janë produkte origjinale dhe të cilësisë së parë të ardhura direkt nga prodhuesit Italianë.

Adresa: Km 1 në hyrje të qyetit të Koplikut


VITI:

2017

VENDI:

Koplik

SEKTORI:

Tregeti me pakice